Ludiek Klassiek

                                 Afbeelding invoegen
 

Persbericht Ludiek Klassiek

Op zaterdagavond 11 maart geeft het orkest van de Purmerends muziekvereniging Kunst na Arbeid een ‘Ludiek Klassiek’ concert met een gastoptreden van cellist Pepijn Meeuws in de Taborkerk in Purmerend.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid is een fanfareorkest uit Purmerend, dat regelmatig optredens geeft op diverse locaties en vaak samenwerkingen aangaat met solisten, koren of andere orkesten.

Pepijn Meeuws is onder andere cellist in het Rotterdams Filharmonisch Orkest, maar ook één van de oprichters van Trio Suleika. Naast zijn succesvolle klassieke carrière is hij al 10 jaar actief in verschillende (muziek)theaterproducties als cellist, acteur en illusionist, zoals Cello Cello!

In samenwerking met onze dirigent Remko de Jager en cellist Pepijn Meeuws wordt klassieke muziek op een speelse wijze gecombineerd met bijzondere acts en goocheltrucs.

Het concert vindt plaats op zaterdagavond 11 maart, aanvang 20.00 uur in de Taborkerk (Maasstraat 2, 1442 RV Purmerend). Kaarten à €12,50 zijn te verkrijgen bij de kassa in de Taborkerk voor aanvang of via  g.breed63@gmail.com

Voor meer informatie ga naar http://www.kna-purmerend.nl/  en volg ons op Facebook.

Dit concert is echt een aanrader te noemen! Wilt u zeker zijn van een plaats reserveer uw kaarten dan vooruit!