Fanfare Hits


Op zondagmiddag 17 juni (vaderdag) geeft het orkest van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Purmerend een concert in het dorpshuis van Wijdewormer. Na vele uitstapjes in de af​gelopen jaren naar film-, klassieke en popmuziek, keert het fanfareorkest naar haar ‘roots’.

Wat is een fanfareorkest? Onze fanfare marcheert al jaren niet meer door de straten, maar is gezeten, net als een symfonieorkest. De instrumenten in het fanfareorkest zijn vrijwel hetzelfde als toen er gemarcheerd werd: koperen blaasinstrumenten (zoals trompetten en tuba’s), saxofoons en percussie. Doordat het orkest gezeten is zijn er veel meer mogelijkheden qua percussie (bijvoorbeeld een drumstel) en qua muziekkeuze.

Op het programma van dit concert staan grote werken als ‘Lord Tullamore’ van Carl Wittrock en ‘Virginia’ van Jacob de Haan, maar ook lichtere werken en een bekende mars.

Kom genieten van de mooiste fanfaremuziek!
Tickets kosten 8 euro en worden aan de deur verkocht. U kunt ook nu alvast kaarten kopen of reserveren, als u  een mail stuurt naar penningmeester@kna-purmerend.nl.

KNA heeft eerder werken van Jacob de Haan gespeeld! Zie hier:


Hier is de poster van dit concert: