Home

Muziekvereniging Kunst na Arbeid is het enige orkest met een fanfarebezetting in Purmerend. Een fanfarebezetting wil zeggen dat het orkest bestaat uit alleen koperblazer (Trompet, Bugel, Trombone, Euphonium, Bariton, Hoorns en Bas) De enige houtblazers zijn de Saxofoons. Naast de blazers hebben wij nog slagwerk in de vorm van een Drumstel, Pauken, Grote trom en diverse Percussie-instrumenten. Wij zijn geen looporkest.

Kunst na Arbeid heeft ook een gedegen muziekopleiding. De docenten die voor Kunst na Arbeid werken zorgen er voor dat de aspirant muzikanten goed opgeleid worden op het instrument waar de leerling op speelt. Jong en oud kunnen gebruik maken van onze muziekopleiding. Wij kennen geen leeftijdsgrens.

Kunst na Arbeid is een gezellige vereniging voor jong en oud. Sinds 1927 wil de vereniging zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met muziek. Of dat nou is als lid van de vereniging of als luisteraar. Genieten is het sleutelwoord van de bespeler van een instrument of van de luisteraar.  

 

Ga via google naar Sponsorkliks. Eenmaal op de site van Sponsorkliks de desbetreffende bestelling doen. Vergeet niet voor Muziekvereniging Kunst na Arbeid te kiezen alvorens de bestelling gedaan wordt. het is goed voor de verenigingskas.

Bij voorbaat dank namens het bestuur van KnA

         Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen
 
Sponsorkliks.nl