Steuntje voor KnA

SPONSORKLIKS

Volg de volgende stappen om bij bestelling via sponsorkliks geld in te  zamelen voor KnA.

1.      Zoekbalk internet typen  Sponsorkliks

2.      Sponsorkliks / gratis sponsoren.

3.      Rechtsboven in het scherm staat het logo van sponsorkliks,  klik daarop en dan verschijnt er een balk waar in staat ‘type hier uw sponsordoel’.

4.      Type daar muziekvereniging Kunst na Arbeid Purmerend

5.      Het logo van onze muziekvereniging staat dan rechts in beeld.

6.      Zoek je winkel en bestellen maar !!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan KnA, zonder dat het jou een cent extra kost!


Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en KnA ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar KnA.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je KnA ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van KnA. Voor jou een kleine moeite, voor KnA zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van KnA. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert KnA hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch KnA weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor KnA is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert KnA niets op. 

VRIENDENLOTERIJ

Je lot van de vriendenloterij kan je koppelen aan Muziekvereniging Kunst na Arbeid , Roerdomp 4, 1444 XT Purmerend. Ga naar Vriendenloterij (via Google) en dan naar open-chat. Daar vind je een telefoonnummer, of een contactformulier of een chat mogelijkheid om je wens om je lot van de vriendenloterij aan onze vereniging te laten koppelen kenbaar te maken. De prijs die op je lot valt is uiteraard voor jezelf maar de vereniging verdient hier ook nog een leuk centje mee …………… en het kost je niets extra’s !

KLANT IS KONING BIJ VOMAR

Zie hieronder de uitleg hoe je een kaart (Gratis verkrijgbaar bij de kassa van Vomar winkels) kunt koppelen aan onze vereniging .

De Kode voor Muziekvereniging Kunst na Arbeid is KUBE2021.

Bij het afrekenen je kaart scannen (LET OP !!! JE BENT NIET VERPLICHT OM KOOPPUNTEN TE KOPEN)

                                   Afbeelding invoegen