Lessen

Via Kunst Na Arbeid kun je les krijgen op alle fanfare-instrumenten bij ervaren docenten. Ons doel is om nieuwe muzikanten zo snel mogelijk in te laten stromen in het opleidingsorkest, zodat ze meteen de ervaring van het samenspel opdoen.

Kosten

Je hebt recht op 3 proeflessen bij één van onze leraren of leraressen, en deze kosten zijn in totaal € 15,-. Hiervoor kun je gebruik maken van een instrument van Kunst na Arbeid volgens bruikleen overeenkomst.

Daarna beslist je of je lid wordt van Kunst na Arbeid. Je kunt dan op les (bij dezelfde leraar of lerares van de proeflessen) en deze zijn voor eigen rekening. Na een aantal lessen kun je al met ons opleidingsorkest meespelen. 

Hieronder staan een aantal leraren en leraressen aangegeven voor lessen op een bepaald instrument. Zij geven o.a. les aan leerlingen van Kunst na Arbeid, maar je mag ook zelf iemand kiezen voor je lessen.

De contributie voor lidmaatschap van ons opleidingsorkest bedraagt € 90,- per jaar.

Het instrument waarop men speelt, krijgt men in bruikleen van de vereniging. Hier wordt een bruikleenovereenkomst voor getekend, maar hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gaat een leerling uiteindelijk over van het opleidingsorkest naar het grote orkest dan wordt de contributie voor een jeugdlid (18 jaar) € 90,- per jaar en voor volwassenen € 180,- per jaar.

 

 

www.sponsorkliks.nl

         Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen