Meedoen!

Kies een instrument dat jij leuk vindt en volg een proefles! Maak een afspraak via de mail en wij kunnen er dan voor zorgen dat je wat instrumenten kunt uitproberen in P3. Hier kunnen jij, je familie en vrienden kennis komen maken met het orkest en diverse instrumenten uitproberen.

Leuk én belangrijk

Op jonge leeftijd samen muziek maken en gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen is niet alleen heel leuk, maar het heeft ook positieve invloed op leerprestaties en de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen.

Spelen in een orkest

KNA heeft een eigen muziekopleiding waar je les krijgt van bekwame, enthousiaste docenten. Je krijgt een instrument in bruikleen en volgt wekelijks les zodat je snel samen met andere leerlingen (dit is voor zowel jeugd en volwassenen) in het opleidingsorkest "Kleinkunst" meedoet. Daar speel je verschillende soorten muziek; van filmmuziek, tot klassiek, van musical, tot pop. Minimaal een keer per jaar verzorgt KleinKunst een spetterend optreden en straal je als een echte artiest op het podium.
KNA is een muziekvereniging met een fanfarebezetting, dat betekent dat je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: bugel, trompet, hoorn, trombone, tenortuba, bastuba, saxofoon (sopraan, alt, tenor en bariton) en slagwerk.
Meer ervaren muzikanten spelen in ons fanfareorkest. Elke maandagavond in P3 studeert het orkest tussen 20.00 – 22.15 uur afwisselend repertoire in voor concerten binnen en buiten Purmerend waaronder het jaarlijkse concert in theater de Purmaryn. Meer weten over het orkest? Loop dan gewoon eens binnen tijdens een repetitie om de sfeer te proeven of voor meer informatie.

Contributie

Kunst Na Arbeid vraagt een contributie van € 170,- per jaar. Echter, leden van Kleinkunst, leden tot 18 jaar en studenten betalen een contributie van 90,- per jaar. Als lid krijg je ook een instrument in bruikleen van de vereniging. Meer over Lessen...

Muziekvereniging Kunst na Arbeid Purmerend hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.